オハイオ大学 大学生が来校
Visitors from Ohio University

5月27日(月)、オハイオ大学から8名の大学生と1名の先生が、
松蔭大学との3週間の交換留学プログラムの一環として本校を訪れました。
この日は、2つの高校クラスと1つの中学クラスに参加。
生徒たちにオハイオ州やアメリカの学校について紹介してくれました。
その後は英語や日本語を交えながら、自由に会話したり、ゲームをして楽しみました。
オハイオ大学から学生のみなさんがいらっしゃるのは2年に1度です。
私たちにとって、オハイオ大学の皆さんとの交流は、今回も貴重で嬉しく思う時間でした。

On May 27th, 8 students and one teacher from Ohio University came to visit us here at Shoin.
The group spent 3 weeks doing an exchange program with Shoin University
and were kind enough to spend some time here at Shoin Junior and Senior High School as well.
They joined 2 high school classes and one junior high school class.
They prepared a presentation for our students about Ohio state and about American schools.
After that, they had some free talk time with Shoin students
and played games in both English and Japanese.
The students from Ohio only come to Japan once every two years.
We were lucky and thrilled to have them visit.

松蔭中学・高等学校のホームページのトップに戻る→