2017年度
セント・ピーターズ校 来校
A visit of St. Peter's Cambridge

ニュージーランド、ケンブリッジ市のセント・ピーターズ校から14名の生徒が、
4月19日(水)〜21日(金)に本校を訪れました。

セント・ピーターズ校へは松蔭から毎年夏に生徒を約2週間、派遣しています。
セント・ピーターズ校からは2年に一度、3日間ほど来校いただいています。

19日には歓迎式が行われ、
20日には本校教員の引率のもと、世界遺産の姫路城を見学していただきました。

2泊3日のホームステイを通して、両校の生徒の絆は深まり、
21日の朝は、泣いたりハグしたりして、別れを惜しみました。

来校してくれた生徒の皆さんからは充実した3日間だったと言っていただきました。
次回、2年後の出会いを今からとても楽しみにしています!

14 students from St. Peter's Cambridge came to Shoin from April 19th to April 21st.
Every year Shoin sends a group of students on a 2-week exchange program during the summer vacation.
Once every 2 years, a group of St. Peter's students visit Shoin for 3 days.

On April 20th, The students, accompanied by a Shoin teacher, Mr. David Hartless,
went to Himeji castle for a guided tour of this World Heritage site.

During their 3-day stay, the important relationship between the 2 schools deepens.
The sad farewell in the morning on the 21st was filled with tears and hugs from both schools's students.

Even though it was short, It was a very fulfilling 3-day visit.
We look forward to seeing the next group from St. Peter's in 2 years.

歓迎式

姫路城見学

ホストシスターの皆さんと

別れの日